¡22 años!


Min födelsedag idag! Grattis till mig! Hittills har jag firat födelsedagen med näsdukar, nässpray och en stor kopp ingefära-citron-honungste för jag dödsförkyld. Så himla roligt. Not. 
 
Aja det kunde ha varit värre. Typ om jag hade varit kvar på hostlet, men det är jag ju inte... FÖR VI HAR FÅTT LÄGENHET! Äntligen! Har varit på gång sen ett par dagar men har inte vågat skriva det här (för vi vet ju hur det gick senast...), men nu sitter jag faktiskt i mitt rum här hemma (hemma; bästa ordet just nu) och är uppackad och allt. Så skönt. Lägenheten ligger i Barceloneta (jag skrev lite om den i det här inlägget), har två sovrum med dubbelsäng och ett lite mindre med enkelsäng (den var inte trasig som jag skrev senast, rummet var bara lite skitigt och stökigt då den inte hade blivit städad efter de förra hyresgästerna då). Eftersom rummen är lite olika så har vi bestämt oss för att rotera så alla får bo i alla rum. Lite omständigt men mest rättvist. På eftermiddagen åkte vi till IKEA och köpte lite saker som behövdes (typ täcken, hade nog antagligen frysit ihjäl annars...) och sen lite mat. Tillslut kom vi äntligen hem och jag gick typ direkt och la mig, så trött och sjuk... 
 
Ikväll tänkte jag dock trotsa förkylningen och gå ut och göra något (kan ju inte ligga hemma på födelsedagen). Vet inte riktigt vad än, men blir nog ut och käka och dricka något med ett gäng klasskompisar, blir nog grymt!