skönt att det är sommar och solen var uppe i alla fall...


Idag ringde alarmet 05.20. 05.20. Alltså fattar ni hur tidigt det är? Speciellt när jag normalt sett jobbar kväll/natt och jag några gånger efter jobb kommit i säng runt den tiden... 
 
Anledningen varför jag gick upp så tidigt var för att jag var iväg och jobbade för Bar & Servis, började kl 07.00 inne vid Odenplan. Jobbade typ i ett litet kök i en kontorsbyggnad, de anställda får tydligen frukost varje dag så mitt jobb var helt enkelt att duka upp bröd och pålägg, fylla på när det behövdes och diska lite då och då. Löjligt enkelt. Slutade vid 12 och då åkte jag hem och totaldäckade på soffan.
 
Vid busshållplatsen imorse 
 
Nu på kvällen har jag varit iväg och kört pole dance, har jag sagt att jag har börjat köra det igen? Tre veckor har vi hållt på nu och fyfan vad jag är otränad. Jag visste ju att jag är/var dåligt tränad, men så här illa kunde jag aldrig tro att det skulle vara. Jag menar, när jag körde i Sydney så klarade jag av de tunga tricken jag lärt mig på nivå 2 ett år tidigare, men nu är det som att jag inte tränat typ någonsin fast det är mindre än ett år sen Sydney. Det är så frustrerande. Jag valde att gå nivå 2 nu istället för att börja om på nivå 1 men det är nog gränsfall om jag faktiskt hör hemma där. Kör hursomhelst på tisdagar och vi har en grym instruktör som också heter Emma, en sån där människa som ger sig fan på att man ska klara av något och det sjukt peppande faktiskt. Igår hade jag dock en skitdag och bröt ihop lite för jag är så besviken på mig själv (jämför mig alltså lite för mycket med mig själv version vinter 2011/2012) så Emma föreslog att jag skulle komma in idag och köra nivå 1 en gång. Så det har jag gjort idag och det gick rätt bra. Det var bara jag och en annan tjej på den klassen så vi hade typ privatlektion vilket var rätt nice. Denna klass hölls av en tjej som heter Lina som också var superbra (North Pole Studio är grym). Vi körde lite snurrar som jag har kört förut men definitivt behöver öva mer på och avslutade med lite klättring och sitta på stången + ta sig ner snyggt. Det gick bra mycket bättre idag så det var skönt!
 
I studion igår