gott nytt år!


Hej därhemma! Tre hela veckor har gått sen sist jag skrev här och vi har fortfarande inget wifi hemma i huset. Rätt segt faktiskt... Men på Revolution finns det så här sitter jag just nu och ska käka en pizza innan det blir jobb igen vid 23. 
 
Sen sist har det hänt lite grejer, både bra och mindre bra. Jobbet rullar på och så, vi jobbar runt 6 dagar/vecka och egentligen är det rätt segt. Inte riktigt mitt typ av ställe, unga fulla danska grabbar, bara vodka redbulls och öl, men det är ju ett jobb i alla fall. Och den största anledningen till jag jobbar där är ju faktiskt att jag och Henrik får bo tillsammans och det gör vi nu äntligen! Dessutom är alla jag jobbar med riktigt sköna, så i slutändan är det rätt soft ändå.
 
Mindre kul sak är att min iPhone har försvunnit. Från mitt rum. Den försvann under en timme då vi var nere och lagade mat i köket. Provade att ringa den när vi letade efter den men då var den avstängd så det tyder ju på att den blivit stulen. Inte så roligt direkt, särskilt inte då det typ bara är de jag jobbar med som i så fall kan ha tagit den. Och jag har väldigt svårt att tro att någon av de skulle ta den... Aja nu är det som det är. Men jäklar vad man märker att man är beroende av sin mobil när den väl försvinner! Framför allt internet (särskilt google translate när man är i mataffären...) och instagram saknar jag. 
 
Ja har nog inte så mycket mer att säga just nu, hörs när vi hörs!