tråkiga måndag och kändisar


Usch igår var det en tråkig dag. Första tråkiga som hände var att Henrik åkte hem till Växjö och nu får jag inte se honom på minst 6 veckor. Han ska nämligen ut på äventyr, först med sina bröder till Skottland och springa Tough Mudder (galningar) och sen en hel månad till Brasilien (så avundsjuk!). Alltid lika jobbigt när han/jag åker iväg någonstans, saknar honom redan!
 
Sen så hade jag långpanna på jobbet, öppning till stängning. Måndag dessutom... Hallelujah. Sol och 30 grader i solen säkert, och släppa ut den visseligen lilla men tunga uteserveringen kl 14 när det är som varmast. Hallelujah 2. Och eftersom det var måndag så hade vi typ noll gäster under dagen. Sålde ärligt talat endast två stycken öl mellan 14-17. Kul. Blev lite bättre framemot kvällen, då kom det lite mer folk + att vid 18 så började min kollega i baren jobba så jag slapp vara ensam. Veronica Maggio var på besök också förresten. Kändisspotting. Lite coolt kanske tyckte jag väl tills John (som jag jobbar med då) berättade att efter jag gått hem i fredags så kom Dominic Monaghan a.k.a MERRY i Sagan om Ringen dit. Alltså hallå?! Jag som älskar Sagan om Ringen kunde alltså ha fått träffa en av skådespelarna! Dog lite när han sa det, snacka om otur... 
 
Idag tog jag sovmorgon och efter jag vaknat låg jag kvar ett tag i sängen. Borde väl egentligen ha passat på att ligga ute i solen idag när jag är ledig men kände inte för det. Jag har aldrig förstått den där hetsen att man måste ta vara på varje liten sekund i solen (även om jag uppskattar att vara i solen på sommaren). Så det har blivit en ta -det-lugnt-dag helt enkelt. 
 
Snart ska jag dock ge mig iväg till North Pole Studio för lite pole dance, ska bli nice att få röra på sig lite igen och fixa lite nya blåmärken!