framtidsfunderingar


Det blir mycket skrivande om mina (icke-existerande) planer i den här bloggen känner jag. Men det får helt enkelt bli så, för här är ett bra ställe för mig att skriva ner det jag tänker och det blir så mycket tydligare då. Och att jag är en person som har lite lätt svårt att leva i nuet har väl alla (inklusive jag själv) vid det här laget förstått. Att jag dessutom nu för tiden har gått från att inte kunna ta beslut till att faktisk "ta beslut" för att sen ändra mig ytterligare sjuttioelva gånger/dag gör ju inte livet lättare... Men men. Så här ser de ut nu, tjugo i tre en torsdagmorgon:
  • Vara kvar här i Australien till mitten av juli så jag får tillbaka all skatt jag betalat. Dock har jag inte riktigt klart för mig vad jag ska göra under tiden jag är kvar här. Troligtvis blir jag kvar i Sydney och jobbar vidare på The Argyle, men det finns en liten chans att jag ger mig iväg och reser lite. En av tjejerna jag jobbar med, Rosalyn, och hennes vänner funderar på att dra vidare i slutet av juni, först till Uluru och sen upp till Cairns. Kanske hänger på dem!
  • Sen hem till Stockholm, till vänner och familj + eventuellt/förhoppningsvis så har jag Henrik hemma i Stockholm också under sommaren. Prio 1 hemma: körkort. Eventuellt hitta jobb också... Men körkort är viktigast! Vill hinna åka till Gotland också, huset ser ju så himla fint ut på alla bilder jag fått från mamma. Så kanske lite semester ett tag...? Får se.
  • Åka till Barcelona! Har hur många olika vänner som helst som är/precis varit på semester i Barca och jag blir så himla sugen på att åka tillbaka när jag ser alla bilder från ställen man känner igen och så på Instagram! Och Hanna planerar åka dit i Augusti och jag åker meeeeer än gärna med, hoppas resten av lilla familjen också kan och vill? Snälla då...? Hehe.
  • Hösten är oklar och vinter därefter också... Kanske tillbaka till Australien? Visumet går ju inte ut förrän i januari 2014... Rätt sugen på att sticka till alperna och säsonga där också, vet att Cami är sugen på det med (fett att åka tillsammans, eller vad säger du?!). Vart/hur/när får jag nog forska vidare i... Jobb/lägenhet och sånt måste man ju ha...
Så ja... Så är mina funderingar och halvklara planer just nu. Får väl se om det blir så här eller helt annorlunda i slutändan. Den som lever får se eller?