tråkigaste bloggen som någonsin existerat


Ja den bloggen är ju fantastiskt tråkig... Och numera kan jag inte ens skylla på inget internet för det skaffade vi för någon vecka eller två sen. Vi fick aldrig något wifi till huset så Henrik och jag skaffade en usbsticka istället. Men det har helt enkelt inte varit så mycket läge till att sätta sig ner och skriva något här, men jag ska försöka bättra mig! 
 
Det vanliga vardagslivet ser nog ut som det gjorde när jag skrev sist. Vi jobbar allihop fortfarande sex kvällar/vecka och de flesta verkar vara lika trötta på Vikingen som jag är. Det är verkligen ett skitställe. Dräggigt och skitigt, och det drivs helt klart av människor som varken är service-minded eller har någon form av common sense över huvud taget. Till exempel så var vår "big boss" Jack nightmanager (alltså ansvarig, den person vi övriga går till om det händer något) för några veckor sen men han var tvungen att gå hem en bra bit innan vi stängde för att han var för full för att vara kvar. Behöver nog inte säga mer... Men till vår/min stora lycka så fick vi för någon vecka sen reda på att vår sista arbetsdag på Vikingen blir 8/3, vilket innebär att jag nu endast har 10 kvällar kvar att jobba! Hallelujah! 
 
Jägerbombs och temafester på Vikingen.
 
Vädret har tyvärr för det mesta varit väldigt dåligt. Det har varit varmt, regnigt och dimmigt och inte mycket snö har fallit. Så det har blivit ont om skidåkning för man orkar liksom inte släppa sig upp till en slaskig pist när man kommer hem runt 05 varje morgon. Men nu i helgen kom det en hel del snö igen och mån-ons har det varit strålande sol vilket är så skönt! Så igår kom jag äntligen ut och åkte lite, jag och Henrik åkte till Graukogel (mindre system som ligger upp till vänster på pistkartan två inlägg ner) för första gången vilket visade sig vara helt underbart. Inte så mycket folk och breda härliga pister med bra snö. Inte så långa backar dock, lite synd (så bortskämd med alla superlånga backar här nere nu...), men fortfarande nice ändå. Vi träffade även på guiderna från Slopetrotter som bor i samma hus som oss, så satte oss på topprestaurangen och käkade lunch i solen vilket var helt sjukt skönt. Så fort man hamnar i lä i solen så värmer solen helt sjukt mycket! Underbart!
 
Bilder från Graukogel.
 
Fyllt år har jag ju också gjort, hela 21 år numera, börjar nästan känna mig gammal... Hehe nejdå (eller bara lite). På min födelsedag gick jag ut och åt middag tillsammans med Jasmine och Isabelle som jag jobbar med, jättetrevligt och så sjukt gott med en ordentlig köttbit och bea(!!!). Sen var Issa tyvärr tvungen att gå och jobba men jag Jasse gick ut hade trevligt på Lederhosenbar och på Vikingen. På Lederhosen blev jag uppdragen på ett bord av Max som var trubadur på Lederhosen då. På bordet sjöng sen Max Heroes på spanska till mig, vilket gör den låten om möjligt ännu smörigare. Fantastiskt pinsamt men roligt, särskilt när jag fick sjunga med i micken haha! Sen blev jag och Jasse rätt bra fulla och dagen efter var vi två bakfulla lik långt in på natten. Bra kväll helt enkelt. Dagen efter var vi på Felsentherme, ett av de badhus som drivs av de varma källorna här i dalen. Väldigt skönt, men hade kanske varit bättre om man inte varit så bakis... 
 
I början av februari så kom Henrik äntligen tillbaka! Han bjöd mig på födelsedagsmiddag på Ginger n Gin, sjukt nice restaurang som kör lite asien-inspirerad mat. Asballt ställe, med en sjukt snygg bar (cocktail/restaurang) som jag gärna hade jobbat i. Vi båda åt grymt gott kött som man fick nudlar, ris och ångkokta grönsaker + fem såser till. Sen gick vi tillbaka till vårt rum där min underbara pojkvän städat och fixat och även dukat fram vin och grejer. Fick även den bästa födelsedagspresenten jag någonsin fått, videohälsningar från mina vänner och familj. Tack till alla er som skickade videos till Henrik, de gjorde mig så fantastiskt glad!
 
Nu blev det här ett grymt långt inlägg så ska ta och avsluta det nu. Det sista får bli lite om mina framtida planer (än så länge); 8/3 slutar jag jobba och 10/3 blir vi utsparkade från huset vi bor i nu. Då flyttar vi som vill in på TNT (där vi bodde först) för lite rabatterat pris (15 €/natt) och där stannar jag till 26/3. Så i 2 1/2 veckor ska jag bara vara här, njuta, åka skidor och göra allt jag inte kunnat göra under tiden jag jobbat. Så skönt! Sen kommer jag alltså hem i slutet av mars, så ses då! 
 
Stubnerkogel Hängebrücke.