salsa


Sjukt lång dag idag, är så himla trött just nu. Så här förvarnar för att detta inlägg nog blir lite rörigt och tråkigt...
 
"Tidig" morgon imorse, gick upp kl. 8 vilket är sjukt tidigt för mig. Skolan började med SOC (som bara blir tråkigare och svårare, så svårt att hålla sig vaken på de lektionerna som alltid är på morgonen dessutom...), därefter gramática och sen, efter lunch, comunición. Helt ok dag ändå, minus SOC då.
 
Efter skolan hann jag hem och sova en knapp timme för att sen gå tillbaka till skolan, för jag och några av de andra tjejerna från kursen skulle prova på att dansa salsa. Det finns nämligen en kubansk kille på skolan som håller i salsakurser, han var superduktig och det var så jävla kul! Rätt svårt dock, man är ju ändå stel svensk utan någon vidare kroppskontroll haha... Vi körde lite basgrejer (tror jag) och man hann bli rätt svettig faktiskt. Förhoppningsvis ska vi köra igång en kurs på tisdagar i några veckor framöver, hoppas verkligen det, det vore så kul!
 
Sen efter salsan stressade jag hem för jag var tvungen att skriva en uppgift till producción escrita som jag såklart inte hade börjat på... Hade glömt att salsan var idag så hade planerat att skriva den efter skolan egentligen, men nu blev det som det blev. Jag hann iaf klart i tid, även om det nog inte blev en så jätteimponerande text. Men men.
 
Och nu ska jag sova tänkte jag, håller på att somna på tangentbordet...